Leírás és Paraméterek
Mézadagoló pumpa 2 db műanyag tetővel.
Alkalmas a kicsi 580 ml-es, és a nagy 720 ml-es méztartó üvegre is.
Csak akkor praktikus, ha még nem kristályos a méz,
pl. az akácméz csak sokára kristályosodik.
A méz 15°C-on kristályosodik a legjobban,
ha megtörténik, max. 41-42°C-ra melegített vízbe tegyük az üveg mézet,
és hagyjuk, hogy lassan újra folyékonnyá váljon.
Figyelem, efölötti hőmérséklet már károsítja a mézet,
ezért hőmérőzni kell a vizet, különben az értékes hatásai kárba vesznek !
Használatával csöpögés mentesen tudja adagolni a mézet a kívánt mennyiségben.
Ha a műanyag cső túl hosszú, ne vágja le,
hanem hajlítsa be a kis üveg alján, hogy a nagyobb üveg aljára is leérjen.
Magyar termék.