Sajtos tallér sütők
Raktáron
11.990 Ft
Megszűnt a gyártása !
Magyar gyártású kicsi kerek sajtos ostya sütő.
Hajlított a nyele, szépen össze lehet nyomni a lapokat.
Csak gáztűzhelyen használható.
Alumínium öntvény sütőrész, fa markolat.
A sütőfelület átmérője 12 cm.
Azt javasoljuk, hogy ne kenje meg olajjal a használat előtt,
inkább rendes ráma kockát és zsíros trappista sajtot használjon,
azokban éppen elég zsiradék van.
Tűzforróra kell hevíteni az első használat előtt,
majd közepes lángon kezdheti a sütést,
így nehezebben válik ketté a sajtos ostya.
Mondjuk azok is finomak...
Az első pár ostyát dobja ki, ezzel tisztítja meg a sajtos tallér sütőt.
Ne mosogassa el, tegyen bele a kihűlés után egy papírtörlőt,
így egy kis réteg képződik a sajtos sütőn,
legközelebb könnyebben tudja használni.
Nem szabad kapkodni, főleg a forró tűzhelynél,
így ha éppen nincs minimum 0,5 – 1 órája egy kiadós adag készítésére,
inkább tegye át másik időpontra a sajtos tallér sütését.
Magyar termék.
Magyar gyártású kicsi kerek sajtos ostya sütő.
Hajlított a nyele, szépen össze lehet nyomni a lapokat.
Csak gáztűzhelyen használható.
Alumínium öntvény sütőrész, fa markolat.
A sütőfelület átmérője 12 cm.
Azt javasoljuk, hogy ne kenje meg olajjal a használat előtt,
inkább rendes ráma kockát és zsíros trappista sajtot használjon,
azokban éppen elég zsiradék van.
Tűzforróra kell hevíteni az első használat előtt,
majd közepes lángon kezdheti a sütést,
így nehezebben válik ketté a sajtos ostya.
Mondjuk azok is finomak...
Az első pár ostyát dobja ki, ezzel tisztítja meg a sajtos tallér sütőt.
Ne mosogassa el, tegyen bele a kihűlés után egy papírtörlőt,
így egy kis réteg képződik a sajtos sütőn,
legközelebb könnyebben tudja használni.
Nem szabad kapkodni, főleg a forró tűzhelynél,
így ha éppen nincs minimum 0,5 – 1 órája egy kiadós adag készítésére,
inkább tegye át másik időpontra a sajtos tallér sütését.
Magyar termék.
Raktáron
13.990 Ft
Megszűnt a gyártása !
Magyar gyártású sajtos ostya sütő.
Hajlított a nyele, szépen össze lehet nyomni a lapokat.
Csak gáztűzhelyen használható.
Belső kör mintákkal !
Alumínium öntvény sütőrész, fa markolat.
A sütőfelület 14 x 16 cm.
Azt javasoljuk, hogy ne kenje meg olajjal a használat előtt,
inkább friss ráma kockát és friss zsíros trappista sajtot használjon,
azokban éppen elég zsiradék van.
Tűzforróra kell hevíteni az első használat előtt,
majd közepes lángon kezdheti a sütést,
így nehezebben válik ketté a sajtos ostya.
Mondjuk azok is finomak...
Az első pár ostyát süsse túl, majd dobja ki, ezzel tisztítja meg a sajtos tallér sütőt.
Ne mosogassa el, tegyen bele a kihűlés után egy papírtörlőt,
így egy kis réteg képződik a sajtos sütőn,
legközelebb könnyebben tudja használni.
Nem szabad kapkodni, főleg a forró tűzhelynél,
így ha éppen nincs minimum 1 órája egy kiadós adag készítésére,
inkább tegye át másik időpontra a sajtos tallér sütését.
Mivel a kis gombóckák gyúrása veszi el az idő nagy részét,
nyújtsa ki a tésztát gyúrótáblán, majd a 2. méretű, kb. 4 cm-es pogácsaszaggatóval
szaggassa ki a tésztát, ezzel sok időt meg tud spórolni.
Magyar termék.
Magyar gyártású sajtos ostya sütő.
Hajlított a nyele, szépen össze lehet nyomni a lapokat.
Csak gáztűzhelyen használható.
Belső kör mintákkal !
Alumínium öntvény sütőrész, fa markolat.
A sütőfelület 14 x 16 cm.
Azt javasoljuk, hogy ne kenje meg olajjal a használat előtt,
inkább friss ráma kockát és friss zsíros trappista sajtot használjon,
azokban éppen elég zsiradék van.
Tűzforróra kell hevíteni az első használat előtt,
majd közepes lángon kezdheti a sütést,
így nehezebben válik ketté a sajtos ostya.
Mondjuk azok is finomak...
Az első pár ostyát süsse túl, majd dobja ki, ezzel tisztítja meg a sajtos tallér sütőt.
Ne mosogassa el, tegyen bele a kihűlés után egy papírtörlőt,
így egy kis réteg képződik a sajtos sütőn,
legközelebb könnyebben tudja használni.
Nem szabad kapkodni, főleg a forró tűzhelynél,
így ha éppen nincs minimum 1 órája egy kiadós adag készítésére,
inkább tegye át másik időpontra a sajtos tallér sütését.
Mivel a kis gombóckák gyúrása veszi el az idő nagy részét,
nyújtsa ki a tésztát gyúrótáblán, majd a 2. méretű, kb. 4 cm-es pogácsaszaggatóval
szaggassa ki a tésztát, ezzel sok időt meg tud spórolni.
Magyar termék.
Raktáron
17.490 Ft
Megszűnt a gyártása !
Magyar gyártású masszív, vastag anyagú sajtos ostya sütő.
Hajlított a nyele, szépen össze lehet nyomni a lapokat.
Csak gáztűzhelyen használható.
Alumínium öntvény sütőrész, fa markolat.
Erős kezű háziasszonyoknak való.
A sütőfelület 15 x 20 cm.
Azt javasoljuk, hogy ne kenje meg olajjal a használat előtt,
inkább friss ráma kockát és friss zsíros trappista sajtot használjon,
azokban éppen elég zsiradék van.
Tűzforróra kell hevíteni az első használat előtt,
majd közepes lángon kezdheti a sütést,
így nehezebben válik ketté a sajtos ostya.
Mondjuk azok is finomak...
Az első pár ostyát süsse túl, majd dobja ki, ezzel tisztítja meg a sajtos tallér sütőt.
Ne mosogassa el, tegyen bele a kihűlés után egy papírtörlőt,
így egy kis réteg képződik a sajtos sütőn,
legközelebb könnyebben tudja használni.
Nem szabad kapkodni, főleg a forró tűzhelynél,
így ha éppen nincs minimum 1 órája egy kiadós adag készítésére,
inkább tegye át másik időpontra a sajtos tallér sütését.
Mivel a kis gombóckák gyúrása veszi el az idő nagy részét,
nyújtsa ki a tésztát gyúrótáblán, majd a 2. méretű, kb. 4 cm-es pogácsaszaggatóval
szaggassa ki a tésztát, ezzel sok időt meg tud spórolni.
A súlya 2 kg, ezt vegye figyelembe !
Magyar termék.
Magyar gyártású masszív, vastag anyagú sajtos ostya sütő.
Hajlított a nyele, szépen össze lehet nyomni a lapokat.
Csak gáztűzhelyen használható.
Alumínium öntvény sütőrész, fa markolat.
Erős kezű háziasszonyoknak való.
A sütőfelület 15 x 20 cm.
Azt javasoljuk, hogy ne kenje meg olajjal a használat előtt,
inkább friss ráma kockát és friss zsíros trappista sajtot használjon,
azokban éppen elég zsiradék van.
Tűzforróra kell hevíteni az első használat előtt,
majd közepes lángon kezdheti a sütést,
így nehezebben válik ketté a sajtos ostya.
Mondjuk azok is finomak...
Az első pár ostyát süsse túl, majd dobja ki, ezzel tisztítja meg a sajtos tallér sütőt.
Ne mosogassa el, tegyen bele a kihűlés után egy papírtörlőt,
így egy kis réteg képződik a sajtos sütőn,
legközelebb könnyebben tudja használni.
Nem szabad kapkodni, főleg a forró tűzhelynél,
így ha éppen nincs minimum 1 órája egy kiadós adag készítésére,
inkább tegye át másik időpontra a sajtos tallér sütését.
Mivel a kis gombóckák gyúrása veszi el az idő nagy részét,
nyújtsa ki a tésztát gyúrótáblán, majd a 2. méretű, kb. 4 cm-es pogácsaszaggatóval
szaggassa ki a tésztát, ezzel sok időt meg tud spórolni.
A súlya 2 kg, ezt vegye figyelembe !
Magyar termék.